Výdatná porcia

Commander | NOD must *not* acquire new lands ...

Prasačiny momentálne nie je možné zobraziť.
commander
Fakty vhodné na zamyslenie
 
nonamex
nonamex | 27.9.2015 14:51

"Yesterday an ISIS member stopped the car of a Christian couple.
ISIS member: Are you Muslim?
Christian man: Yes, I'm Muslim.
ISIS member: If you are a Muslim, then recite a verse of Quran.
Christian man recited a verse from the Bible.
ISIS member: Ok allah go.
Later his wife tells him: "I cannot believe the risk you just took.
Why did u tell him that we are Muslims?
If he knew you were lying he would have killed both of us."
"Do not worry! If they knew the Quran they would not kill people" answered the Husband.
ISIS is not Islam, TERRORISM HAS NO RELIGION.


Hovado
Hovado | 27.9.2015 14:51

Chcelo by to ešte konkretizovať koľko je mnoho, ako oslavuju pedofiliu a ake su to stredoveke sposoby zivota...


Commander
Commander | 27.9.2015 15:40

milý nonamex, čítal si niekedy korán? Ak sa ti náhodou dostane do ruky, skús si pozrieť niektoré úseky, osobne odporúčam 2.súru(kapitolu) a 191. verš, celom zaujímavý je aj 216. ktorý povzbudzuje ku zabíjaniu inovercov, aj keď to môže byť proti srsti. Na zahodenie nie je ani súra 4 a 8.

Hovado, u nacizmu to bolo viac než 10 mil. obetí. Pri islame rátam novovek, od 2000 roku. Konkrétne čísla ti nikto nedá, avšak počet ludí zabitých ISIS, Boko Haram, Al-kaidou dávajú dokopy veľmi vysoké číslo. Ku pedofílií: Prorok Mohamed mal mnoho žien, avšak jeho najmilšou bola len 9 ročná Aisha, s ktorou sa vzal a snažil sa o dieťa. Každý moslim si berie život Mohameda ako príklad správneho života, a tým pádom oslavuje a ospravedlňuje aj jeho pedofílne sklony. Pri stredovekom spôsobe života je to hlavne stredoveké tresty, Samotná Saudská Arábia má tuším rok 1436, egypt má prísnu náboženskú políciu, platí zahalovanie žien, a fakt, že viera tam ovplyvňuje úplne všetko.


Vara
Vara | 27.9.2015 15:41

Nonamex. Ten vtip je vymysel, len slnieckar sa tomu usmeje alebo tomu uveri.
Realita je taka, ze krestanky sa nikde na svete nezahaluju tak ako to pozaduje koran, takze by im tak prinajlepsom dal moznost konvertovat na islam alebo, a to skor, ich rovno zabil. Lebo sice terorizmus nema nabozenstvo ale mame tu nabozenstvo co ma terorizmus.


gulasnikov
gulasnikov | 27.9.2015 16:10

Zabudli na titulok :
Mein Kampf = Jihad
https://en.wikipedia.org/wiki/Mein_Kampf_in_the_Arabic_language


tmiro

nonamex
nonamex | 27.9.2015 19:40

porovnanie je povrchne, zjednodusujuce, manipulujuce.. a plne logickych chyb. To dokaze oslovit len cloveka, co nema moc nastudovane a ani od pana boha nepobral.. ze Commander?


Commander
Commander | 27.9.2015 21:58

prosím, nonamex, diskusia je tvoja, vyveď nás z omylu.


Commander
Commander | 27.9.2015 22:11

tmiro, teraz ľutujem, že som tvoj príspevok nerozklikol skôr. Ak sa nájde ešte nejaký pomätenec, ktorý by sa držal Starého zákona, mal by byť okamžite izolovaný od zvyšku spoločnosti. Pre všetkých ostatných kresťanov platí už dlhšie ako je celá existenica islamu, Zákon nový.


nonamex
nonamex | 27.9.2015 22:30

tak schvalne, velitel, uz len ten nadpis: "nacizmus vs islam". Skus medzi tymi uvodzovkami najst logicku chybu...


register
register | 28.9.2015 12:31

logicka chyba tam nieje. to je to iste ako by si chcel porovnavat napr zelene a cervene auto. obe su auta, obe su urcene na prepravu ludi, akurat jeden si vyberie zelene, lebo sa mu take paci, druhy zas cervene.
nacizmus vs islam - obe maju jednak znaky hnutia s viziou usporiadania statu, obe maju aj znaky nabozenstva - obe strany su presvedcene ze to, v co bojuju je spravna vec. obe strany vyuzivaju vsetky dostupne prostriedky, pricom pojem "ist cez mrtvoly" je v u oboch iba slaby vyraz.
existuje x vysvetleni koranu a uz nespocetne vela ludi sa vyjadrilo ze jediny spravny moslim je ten extremisticky. umierneny v podstate nieje moslim. vyjadril sa o tom aj vysoky knaz koptskej cirkvi v egypte - spolunazivaju vyse 1000 rokov, tak asi vedia o com hovoria nie? to len my v europe sme z toho celi priposrati, kvoli tomu ze polka eu trci nemecku z hnedeho otvoru, pricom nemecko samotne ma pocit ze sa musi hrat na svetovu matku terezu, co je dosledok bordelu co narobili v 2. svetovej vojne. pozri si gheta v marseille, malmo, londyne a podobne. hlavne skus citat objektivnejsie noviny ako toto slnieckarske periodikum.
ked uz som sa rozpisal, napisem svoj postoj k vojnovym utecencom - mysim ze nikto z nas, ani zo slnieckarov si nevie predstavit, co je to utekat pred vojnou, teda zanechat vsetko a zachranovat si holy zivot. som za pomoc v nevyhnutnej miere + spravit poriadok na blzkom vychode, ked sme (teda zapad) to tam obratili hore nohami + pomoc pri znovuvybudovani infrastruktury a navrat ludi do ich rodnej krajiny. to bude trvat ale velmi dlho.
postoj k ekonomickym migrantom - myslim, ze vzhladom na situaciu tychto neprijimat vobec. zivorenie vo vychodnom turecku je luxus oproti stavu, ked utekam pred vojnou.
ekonomicky su v drvivej prevahe - staci sa pozriet kto sem ide. vacsinou mladi chlapi - to akoze oni zdrhaju pred vojnou a zeny a deti nechali doma, ci ako to mam chapat? ti vojnovi sa tlacia v tureckych a libanonskych taboroch. tam musi smerovat aj nejaka pomoc zo strany celeho sveta nech to neni iba na ich pleciach.
nelegalni migranti co su uz v europe - ekonomickych vyhostit; vojnovych docasne prichylit, pripadne ak ich niektora krajina dobrovolne chce, tak nech sa paci. no hlavne zabezpecit schengenske hranice; kedze taliansko a grecko su absolutne neschopne.


nonamex
nonamex | 28.9.2015 12:40

chlapce, ten tvoj text som nedocital do konca.. snazis sa tu obhajit porovnanie jablk a hrusiek? tie su aspon oboje ovocie.. trapne trapne


register
register | 28.9.2015 12:49

trapne je, ked oznacim za trapne nieco, co som nielenze necital, ale sa aj hrdim tym, ze netusim co hodnotim.
ked narazis na prve slovo co nieje podla slnieckarskeho manualu, automaticky je to trapne a opovrhnutiahodne. vsakze, chlapce...


Commander
Commander | 28.9.2015 13:10

milý nonamex, čo ti kleje oči na nadpise? Fakt, že nacizmus bol ideológia a islam je viera? A je v tom nejaký rozdiel? Obidve napáchali/páchajú plno zloby, obidve sú mimoriadne manipulatívne hnutia s cieľom rozšíriť sa a eliminovať každého kto by stál v ceste. Myslím, že ich obetiam a pozostalým je úplne jedno či by boli zavraždení náckom alebo zmagoreným moslimom. A len preto, že je islam viera mal by som sa na to inak pozerať? Prečo? Pokiaľ sa jej členovia budú správať rovnako ako nacisti, islam nebude mať nikdy miesto v modernej spoločnosti.


nonamex
nonamex | 28.9.2015 13:57

Hahaha chalani... mozte sa tu aj posrat, ale je to logicka chyba a bodka. Krasne to ukazuje na demagogiu, ktoru sirite. Ked tak porovnavajte krestanstvo s islamom. Nacismuz zabijal v mene krestanstva, aj krizove vypravy. Neoblbujte ludi, dovzdelajte sa.


register
register | 28.9.2015 14:55

commander to napisal vystizne.
nonamex - porovnavat mozes aj neporovnatelne. napriklad poznamkovy blok s tvojim ovocim. ano, taketo porovnanie je ciry nezmysel, kedze asi vsetky porovnavane veliciny budu uplne odlisne. myslim, ze commander tym obrazkom narazal najma na to, kolko toho maju tieto 2 ideologie spolocne a je to skutocne zarazajuce. Nikto tu neobhajuje krizove vypravy. okrem toho, diskusia je o inom. ale ked uz sme pri tom, tak islam je viac ako nabozenstvo, kedze ma sirsi zaber ako len vyznavanie alaha. obsahuje detaily ako zit, ako trestat rozne veci (isto si pocul pojem sarija) atd.
nonamex problem je tu prave s tebou a tebe podobnymi jedincami. mas problem nie ze akceptovat akykolvek protiargument, ty kategoricky odmietas akukolvek diskusiu. rezim, kde su ludia s takymto postojom pri moci sa vola totalita.


nonamex
nonamex | 28.9.2015 15:18

Nemozes porovnavat neporovnatelne, ked nechces, aby ti z toho vysla blbost. Logiku neoseriete chlapci, aj ked do toho date milion emocii.


register
register | 28.9.2015 15:23

vidim ze s niektorymi sa diskutovat nema. najsmutnejsie je, ze zakazdym pouzijes slovo "logika", pricom je zrejme, ze ani netusis co to je. no nic, zelam pekny slnieckovsky den.


nonamex
nonamex | 28.9.2015 20:43

hahahaha ake mas vzdelanie?


Rudolf Dovicin
Rudolf Dovicin | 29.9.2015 18:35

Starý zákon sa veľmi nelíši od Koránu,
dodnes ho RKC považuje za Pravé Božie Slovo a odmieta ho zavrhnúť...


 
Nie ste prihlásený, pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť!
( Prihlásenie | Registrácia )
 
 
loader